Tandartspraktijk
TielemanTandartspraktijk_Tieleman_Wijchen.html

Europaplein 122
6602 GV Wijchen


(024) 6422803

Afspraak


Bij Tandartspraktijk Tieleman kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 4 weken terecht voor een controle. Als het weer tijd is voor de periodieke controle, sturen wij u een bericht. Een afspraak maakt u telefonisch. Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten.


Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij erop dat u deze afspraak nakomt. Mocht u onverhoopt uw afspraak toch niet na kunnen komen dan verzoeken wij u ruim van tevoren, dan wel tenminste 24 uur van tevoren, de afspraak te wijzigen.

Wanneer u niet op tijd uw afspraak wijzigt, niet op uw afspraak verschijnt of zodanig te laat komt dat behandeling niet meer plaats kan vinden, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van de verloren tijd in rekening te brengen.

Praktijk
de PraktijkPraktijk.html
ons TeamPraktijk___ons_Team.html
Afspraak
Patiënt wordenPraktijk___Patient_worden.html
BehandelingBehandeling.html
ContactContact.html
Praktische zakenPraktische_zaken___Patient_worden.html
InformatiefoldersInformatiefolders.html
LinksLinks.html
Foto-impressieFoto-impressie.html
Site infoSite_Info.html